GLOBAL KLIMA
Mirësevini në Qendrën e Shërbimit të Kondicionimit

Global Klima është një kompani dinamike, e vendosur në qytetet kryesore të Shqipërisë, e cila është e angazhuar profesionalisht në instalimin dhe mirëmbajtjen e trajtimit të ajrit të kondicionuar, ngrohjes, ftohjes dhe ventilimit. Global Klima është krenare të përfaqësojë kompanitë më të mëdha të sistemit të kondicionimit të ajrit si Honeywell, KUKA, CLIVET, LENNOX, TRANE, SIEMENS, BOSSH, GENERAL ELECTRIC, YASKAWA të cilat kanë studiuar dizajne dhe krijime të reja të sistemit të kondicionimit për shumë vite dhe kanë rezultuar në nivele të larta performance në treg.

Më Shumë

Zbatim Të Impiantit të Kondicionimit Dhe Ventilimit

Ne ofrojmë instalim me cilësi të lartë të ajrit të kondicionuar rezidencial dhe tregtar me përdorimin e pajisjeve profesionale dhe dizajn të bukur, me çmime konkuruese.

Mirëmbajtje Periodike

Ne ofrojmë një gamë të plotë të riparimit dhe mirëmbajtjes së sistemeve të ajrit të kondicionuar, sistemeve të ventilimit, sistemeve të lehta industriale dhe industriale të ndarjes.

Hoteleri

Ne ofrojmë instalim me cilësi të lartë të ajrit të kondicionuar në fushën e hotelerisë me përdorimin e pajisjeve profesionale dhe dizajn të bukur, me çmime konkuruese.Gjatë një periudhe disa vjeçare, disa nga projektet më të sukseshme të Global Klima janë:

Hotel Regina Blu
Hotel Duka Vlore
Hotel Semajo
Priam Hotel Luxury Resort
Jost Caravel Resort
Hotel Navy
Bar Restorant Piazza
Hotel Piazza
Ledina Hotel Resort

Të Gjitha Shërbimet

Të besuar për shërbimet tona

Merrni shërbimet më të mira të AC dhe të mirëmbajtjes.

 • 01 Studim Projektim

  - Ne ofrojmë studime të cilësisë së lartë të projektimit komercial dhe rezidencial të ajrit të kondicionuar me përdorimin e pajisjeve profesionale dhe dizajn të bukur, me çmime konkuruese dhe pagesë të menjëhershme.

  Të Gjitha Shërbimet

 • 02 Sisteme Ngrohje

  - Gjatë funksionimit të sistemit të ngrohjes mund të ketë situata që kërkojnë zvogëlimin ose rritjen e numrit të seksioneve, riparimin e kanalit ose pastrimin e radiatorit.

  Të Gjitha Shërbimet

 • 03 Ambiente Banimi

  - Ne ofrojmë instalim të cilësisë së lartë të ajrit të kondicionuar për banim duke përdorur pajisje profesionale dhe dizajn të bukur, me çmime konkuruese.

  Të Gjitha Shërbimet

Oferta Speciale

Kontrolloni Ofertat Tona Speciale

Kompania jonë operon me standarde evropiane, të cilat mbrohen me certifikatën ISO 9001:2008 dhe u garanton klientëve të saj një seriozitet në punën që bëjnë. Kompania fokusohet në përmirësimin e kushteve të jetesës, mbrojtjen e mjedisit, ofrimin e një game të plotë të produkteve dhe shërbimeve ekologjike të dizajnuara për të krijuar një mjedis të rehatshëm, produktiv dhe të shëndetshëm.

Gjithmon Në Kohë

Merrni Shërbimet Më Të Mira të AC dhe Të Mirëmbajtjes

Disa nga kontratat për mirëmbajtjen e pajisjeve dhe sistemeve të ajrit të kondicionuar janë: Eagle Mobile – Në të gjithë Shqipërinë, Alpha Bank – Në të gjithë Shqipërinë, Tirana Bank – Në të gjithë Shqipërinë.
100%
Korrektësi
100%
Cmime Konkuruese
100%
Profesionalizëm